Nextel

Visie van de klant

Het Nextel gebouw was voorbestemd om een landmark te zijn in Antwerpen. Dit uit zich niet enkel in de architectuur, maar eveneens in de vooruitstrevende visie van architect en eigenaar om ook het Nextel logo op een mooie, opvallende en dynamische manier te integreren.

Hoe gerealiseerd

De integratie van de Nextel-branding en architectuur werd feilloos uitgevoerd door middel van een mesh ledscherm, zonder horizontale bekabeling.  Hierdoor blijft het zicht van binnen naar buiten intact

Aangezien de ruimte waar de mediatubes gemonteerd zijn ook als vergaderzaal gebruikt wordt, is er geopteerd voor een geluidsarme techniek.

Door de getemperde glazen moest de lichtintensiteit ook voldoende zijn om overdag, met de zon er frontaal op, toch nog leesbaar te zijn.

Resultaat

Het gebouw is nu effectief een landmark: er wordt over gesproken in de regio.

De architectuur en het ingewerkte ledscherm zorgen ervoor dat deze mooie combinatie in het oog springt.

De programmatie is zodanig aangepast dat een veilig verkeer prioritair blijft.

 

Wilt u graag weten hoe dit er voor uw merk zou uitzien?

Vraag een gratis simulatie aan

Andere referenties

  • SX