Over ons

In 50 jaar groeide Neopaul uit van een bescheiden glasblazerij tot een vooraanstaande onderneming in visuele communicatie en lichtreclame.

LED IS MORE is onze merknaam voor de hernieuwde focus op gestuurde led systemen.

De ideale led-partner

LED IS MORE is de ideale partner voor innovatieve oplossingen voor zowel de eenvoudigste als de meest complexe projecten. Dat maakt het mogelijk dankzij een combinatie van moderne technologie en dynamische led systemen.

LED IS MORE focust sterk op flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid en scheidt zich op die manier van de concurrentie.

Kwaliteit voor alles

De kwaliteit van ons product staat altijd centraal. Dat is de vuistregel bij Neopaul en is dus niet anders bij LED IS MORE. Mede daarom doen we alles van ontwerp, productontwikkeling en prototyping tot productie, vergunningen en installatie in eigen beheer.

We gaan zelfs de meest complexe, uitdagende concepten te lijf dankzij een nauwe samenwerking van onze ervaren lichtadviseurs, ingenieurs en medewerkers en u, onze klant.

 

LED IS MORE, powered by Neopaul

 

Wilt u graag weten hoe uw project er uit zou zien?

Vraag een gratis simulatie aan

Contacteer LED IS MORE

Hebt u vragen voor LED IS MORE over producten en diensten of een andere opmerking? Vul het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Contacteer ons