Exact

Visie van de klant

Exact software uit Delft vroeg in een pitch om een identiteitsversterkend lichtconcept. Lichtvormgevers levert maatwerk op het gebied van lichtbeleving en won deze pitch door met licht de essentie van Exact te visualiseren; integratie en stroomlijning van bedrijfsprocessen.

 

 

Hoe gerealiseerd

Het plafond van het Atrium is verlaagd en bestaat daardoor uit twee lagen. Deze lagen worden omringd door een tweetal koven waarin 212 iColor MX RGB LED armaturen geïnstalleerd zijn. Het plafond wordt ondersteund door zes pilaren welke aangelicht worden door vier Philips Color Kinetics Colorburst 6 RGB LED armaturen. Deze compacte armaturen leveren een krachtige bundel licht en zijn eenvoudig aanstuurbaar.

In een door lichtvormgevers ontworpen lichtprofiel zijn RGB led units geïntegreerd om het plafond van de loopbruggen tussen de kantoorvleugels te accentueren

 

Resultaat

Volgens de lichtvisie moest het pand vanop de A13 snelweg inzicht geven via de enorme glaspartijen in het Atrium.

De gehele installatie wordt middels een zelfgemaakte webinterface bestuurd. Het is binnen het Exact-netwerk mogelijk in te loggen op de webinterface, zodat deze flexibel vanaf een pc in te zetten is.

 

Wilt u graag weten hoe dit er voor uw merk zou uitzien?

Vraag een gratis simulatie aan

Andere referenties

  • SX