Onyx

Visie van de klant

De eigenaar van dit nieuwe kantoorgebouw kwam oorspronkelijk naar ons om op een ordelijke manier de logo’s van al zijn huurders op het gemeenschappelijke dak te zetten.

Hoe gerealiseerd

Na een grondige analyse bleek dat het veel interessanter was om gebruik te maken van één groot gemeenschappelijk ledscherm waar alle huurders hun tijdsslot op krijgen. Bovendien vangt zulk systeem het onvermijdelijke komen en gaan van huurders beter op door een eenvoudige herprogrammatie. Het is ook een kostenefficiënte manier om de naamsbekendheid van het gebouw zelf te verhogen.

Na het maken van de nodige stabiliteitsstudies hebben we het ledscherm op een op maat gemaakte constructie geïnstalleerd aan de technische verdieping op het dak. Het scherm en haar constructie zijn ook zo gemaakt dat zowel achteraan als vooraan service mogelijk is.

Resultaat

Alle stakeholders zijn zeer tevreden over het ledscherm. De huurders hebben merkelijke naamsbekendheid verworven. De eigenaar zag de waarde van zijn gebouw erop vooruit gaan. De stad, hoewel initieel sceptisch over zulk een groot en strategisch geplaatst ledscherm, is tevreden dat afspraken in verband met lichtintensiteit, dynamiek en rustige overgangen door alle partijen gerespecteerd worden. Door het mediacontract met LED IS MORE zorgen wij dat de logo’s optimaal tot hun recht komen en passen we logo’s aan bij het wisselen van huurcontracten.

 

Wilt u graag weten hoe dit er voor uw merk zou uitzien?

Vraag een gratis simulatie aan

Andere referenties

  • SX