Restaurant Flinstering

Visie van de klant

De vraag vanuit de klant was een wisselende ambiance kunnen creëren, maar wel op een efficiënte en duurzame wijze

Hoe gerealiseerd

Met de LEDline² en Underwater LED wordt de klassieke façade van het restaurant aantrekkelijk verlicht. Langs de wanden stralen RGB LEDlines de witte panelen aan. 

Natuurlijk moest ook de verlichting in de toiletten bijdragen aan het totaal concept. De 25 gloeilampen van de bestaande armatuur vervingen we door DecoLED’s, zodat ook hier voortdurend veranderde sferen worden gecreëerd. Als algemene verlichting kozen we voor Philips Color Kinetics eW Downlights. Deze led downlights hebben dezelfde lichtopbrengst als 50 W halogeenlampen, maar leveren een energiebesparing van maar liefst 70% op. Voor het aanlichten van speciale elementen vervingen we de bestaande halogeenspotjes door kleine Philips Spot leds.

Om de vele kleuren van de flessen sterke drank in de bar te accentueren, worden deze van onder aangelicht door Philips Color Kinetics eW Cove Powercore armaturen. Led verlichting geeft heel weinig warmte af, waardoor de drank niet opwarmt.

Resultaat

Met één druk op de knop zorgen wisselende kleureffecten gedurende de avond voor telkens andere sferen. Ook worden op de wanden beelden geprojecteerd, van ingetogen zwartwitfoto’s aan het begin van de avond tot uitbundig bewegende kleurenbeelden later op de avond.

 

Wilt u graag weten hoe dit er voor uw merk zou uitzien?

Vraag een gratis simulatie aan

Andere referenties

  • SX