Idee & concept

Een sterk project begint bij een goed idee dat men uitwerkt tot een concept. LED IS MORE helpt u uw creatief idee tot in de puntjes uit te werken. U bent ook altijd welkom in onze inspiratieruimte in Wommelgem om er ideeën op te doen.

 

Ontwerp & simulatie

Onze ervaren technische tekenaars zorgen voor een minutieus ontwerp. Op basis daarvan bouwen we samen met u een verbluffend led systeem. Een gestuurd led systeem is een erg visueel product. Daarom is het nuttig om ons een vrijblijvende simulatie van uw visie te vragen.

 

Vergunningen & administratie

De administratieve kant van een led-project is niet altijd even eenvoudig, laat staan aangenaam tijdverdrijf. LED IS MORE brengt met plezier de vergunningen en toelatingen voor uw project in orde.

 

Productie

LED IS MORE beschikt in Wommelgem over een eigen werkhuis. Daar ontwikkelen we ieder project zorgvuldig, eventueel in samenwerking met onze gespecialiseerde partners.

 

Installatie

De installatie van een LED IS MORE-project vereist een projectmatige aanpak. Onze gespecialiseerde installatieploegen zorgen voor een even naadloze als zorgvuldige montage en afwerking.

 

Onderhoud

Na de installatie van uw led-systeem staat LED IS MORE ook voor u klaar voor onderhoud en eventuele reparaties.

 

Wilt u graag weten hoe uw project er uit zou zien?

Vraag een gratis simulatie aan

 

Contacteer LED IS MORE

Hebt u vragen voor LED IS MORE over producten en diensten of een andere opmerking? Vul het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Contacteer ons